Colagen HA bio active cell

,

Colagenul reprezinta principala proteina ce intra in structura tesuturilor conjunctive, tendoanelor, ligamentelor si cartilajelor articulare.
Sustine si mentine elasticitatea vaselor de sange, articulatiilor, pielii.
Acidul hialuronic ( mucopolizaharid prezent in lichidul sinovial) pe langa faptul ca mentine articulatiile lubrifiate, asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina.
Produsul hidrateaza si tonifica pielea, conferindu-i finete, frumusete si prospetime, reduce aparitia ridurilor, impedica degradarea firului de par; reduce celulita.
Ajuta la refacerea si mentinerea bunei functionari a sistemului osteoarticular.
Ideal pentru varsta a III-a.
Excelent anti aging.

Compozitie:
– Colagen 0,330g/cps
– Acid hialuronic 0,020g/cps

Asocieri:
Sursa de minerale: CaMgZnSe
Refacerea osoasa: Osteofort

Administrare:
1cps x 2/zi, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pe o perioada de 2-3 luni.

2 raspunsuri
  • ProNatura
   ProNatura says:

   Îmi pare rău să aud că întâmpini disconfort după administrarea acestui produs. Înainte de a continua administrarea, este esențial să consulți un medic sau specialist în domeniul sănătății care să te evalueze și să ofere recomandări personalizate.

   De asemenea, în cazul suplimentelor alimentare, efectele pot varia de la o persoană la alta, iar reacțiile adverse pot apărea în unele situații. În mod specific, conținutul de colagen și acid hialuronic din produsul menționat poate fi benefic pentru susținerea sănătății articulațiilor, pielii și a altor țesuturi conjunctive.

   Totuși, nu toate persoanele au nevoie de suplimente și reacțiile adverse pot apărea din diverse motive, inclusiv din cauza intoleranțelor individuale sau alergiilor. Un profesionist medical poate evalua dacă există o legătură între starea ta de rău și administrarea acestui supliment și poate oferi recomandări adecvate.

   În concluzie, pentru a obține un răspuns mai precis și adaptat situației tale de sănătate, te sfătuiesc să consulți un medic. Poți trimite mai multe informații, analize la consult@pro-natura.ro ș domnul doctor Ionuț Moraru vă poate prescrie un tratament specific afecțiunilor tale.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *