Dermatologie – ACNEEA

Nu sunt putini putini cei care se confrunta intr-o anumita perioada a vietii cu afectiuni ale pielii. In mod deosebit, in perioada pubertara fetele si baietii se lovesc de problema acneei.

Acneea este o afectiune a pielii ce se caracterizeaza prin aparitia de leziuni inflamate (cosuri), la nivelul obrajilor, fruntii si uneori chiar extinse pana in zona umerilor. Problema este suparatoare din considerente “de estetica” in primul rand, dar poate determina si disconfort fizic prin confluarea leziunilor.

In adolescenta sub influenta transformarilor hormonale care se produc in organism, pielea secreta o cantitate mare de sebum. Sebumul (grasimi produse de piele) in combinatie cu celulele moarte ale pielii bloceaza canalele de excretie ale glandelor sebacee ducand la aparitia punctelor negre (comedoanelor), care se suprainfecteaza producand cosurile.

Dar nu este o afectiune care apare doar la adolescenti, poate afecta ocazional si persoane adulte, 15% dintre femei si 5% dintre barbati continua sa fie afectati si in perioada adulta. Se pare ca femeile produc o cantitate mai mare de sebum in perioada premenstruala, cand predomina secretia de progesteroni. Alti factori implicati ar fi: ereditatea, alimentatia, tulburarile gastro-intestinale (in special constipatia), unele medicamente si chiar produse cosmetice.

Lupta impotriva acestei afectiuni cunoaste mai multe fronturi:

– igiena locala stricta, dezinfectante locale

– dieta, cu scaderea consumului de ciocolata, bauturi acide

– tratamente antibiotic si hormonal grevat insa multe reactii adverse.

acnetol x 30 cpsLABORATOARELE MEDICA va propun un produs 100% natural pentru a va aduce zambetul, ACNETOL.

Este un produs ce contine echinaceea, aloe vera si urzica. Conceput pentru combaterea tulburarilor trofice ale pielii si ale infectiilor. Echinaceea este recunosca pentru rolul imunostimulator si antistafilococic (stafilococii fiind bacterii descoperite in leziunile acneice.

Aloe vera combate tulburarile de tranzit intestinal (constipatie) care sunt implicate in aparitia acnei. De asemenea are rol detoxifiant inlaturand rezidurile nocive din organism.

Urzica, prin vitaminele si mineralele pe caree le aduce, asigura o vindecare rapida si fara urme a leziunilor.

Produsul se prezinta sub forma de capsule ce vor fi administrate cate doua trei pe zi. Efectele benefice apar dupa aproximativ doua saptamani de tratament, iar pentru consolidarea lor, terapia poate dura doua trei luni.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *