Nazomer

nazomer alergo stop verso Apa de mare este folosită în terapia naturistă atât în tratamente externe cât şi interne. Este o apă minerală care conţine clor, sodiu, magneziu şi sulf, o combinaţie benefică pentru organismul uman. Pe lângă aceasta mai conţine oligoelemente (zinc, titan, cobalt, iod, crom, litiu, aur, argint etc.).

În ultimul timp, se acordă o atenţie deosebită administrării apei de mare ca protector al căilor respiratorii, atât la copii cât şi la adulţi, acţionând împotriva nasului înfundat, scurgerilor nazale, durerilor de gât, tusei etc.

Irigările nazale cu soluţii speciale pot ameliora simptomele în alergiile de primăvară.Astfel de proceduri pot fi eficiente în prima fază a alergiilor, deoarece ajută la eliminarea alergenilor şi a secreţiilor din nas.

Instilaţiile nazale se folosesc în diferite afecţiuni, cum ar fi rinita atrofică (atrofierea mucoasei nazale), atunci când, din diferite cauze, mai ales a utilizării de soluţii vasoconstrictoare nazale, mucoasa din nas nu mai are funcţionalitate. Irigările de acest gen ajuta la eliminarea crustelor formate în nas. Sprayurile nazale pe bază de sare de mare sunt utile în cazul anosmiei (dispariţia mirosului) şi a astmului bronşic.

Pentru a preveni şi trata afecţiunile de mai sus, dr. Ionuţ Moraru vă PROpune gama NAZOMER® cu următoarele produse noi :

Nazomer

2 raspunsuri
 1. tutaj
  tutaj says:

  soțul meu și-mi place absolut blog-ul dvs. și de a găsi multe dvs.
  post’s to be what precisely I’m looking for.
  Ar oferi Comentarii scriitori pentru a scrie de conţinut pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră?

  N-ar deranja care produc un post sau elaborarea pe cele mai multe dintre subiectele pe care le scrie despre
  here. Again, awesome website!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.