Alimento proteico per famiglie di piccioni

1.Energo Proteic Forte

Composizione: 1kg hrana proteica este compusa in special din proteine, dar si fosfolipide, vitamine, minerale, fitonutrienti si probiotice, avand in compozitia sa: drojdie de bere 300g, faina de soia degresata imbogatita cu zer 300g, Kombucha 200g, lecitina din soia 100g, amestec pulbere de maces si catina 100g.

Utilizzo: 20gr/1kg mancare; pulberea Energo proteic forte este recomandata in deosebi in primele 2-3 zile de la revenirea din concurs, ajutand la refacerea celulei musculare, dar si in cazul intarcarii puilor, la naparlire sau in perioadele de tratament cu antibiotice.

Periodo di validità: 2 ani
Condizioni di archiviazione: a se pastra la temperaturi 17-24 °C.
Presentazione: in punga de aluminiu, tremosudata de 1 sau 3 kg hrana proteica pulbere.
Indicazioni speciali: a nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

2. Phyto Pro Biotin 100ml

Ingredienti: Extracte apoase din Ceai verde (Camellia sinensis) 50%; Neem (Azadirachta Indica) 20%; frunze de Maslin (Olea europaea) 15%; Castravete amar (Momordica Charantia) 10%; Menta (Mentha piperita) 5%; zahar; cultura de Kombucha.

Produsul este un adjuvant in prevenirea tulburarilor digestive la porumbei, fiind o excelenta sursa de vitamine (A, B1, B6, B9, B12, C, E si K), minerale (calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier si zinc); aminoacizi si fitocomplecsi; drojdii si colonii de bacterii benefice din Kombucha (un probiotic folosit de mii de ani in terapiile asiatice pentru efectele sale imunostimulatoare, antioxidante si de reglare a tranzitului dar si pentru aportul de vitamine si minerale). Prin complexitatea compozitiei sale, produsul PhytoProBiotin vine in ajutorul crescatorilor de porumbei, prin actiunea sa antibacteriana; antivirala; antiparazitara; antispastica dar totodata si remineralizanta si vitaminizanta.

Metodo di somministrazione: 10ml/1 litru apa, indicat indeosebi ca profilaxie in perioadele cu frig si umezeala, in timpul si dupa administrarea tratamentelor medicamentoase.

0 commenti

Lascia un Commento

Vuoi partecipare alla discussione?
Fornisci il tuo contributo!

lascia un commento

Il tuo indirizzo email non verrà pubblicato. i campi richiesti sono contrassegnati *